Thursday, 13 March 2014

Heren broeken online kopen blijkt de modeNiet heel lang geleden opende de eerste webwinkel de deuren (virtueel dan wel) waar online kleding aangeschaft kon worden. Hoewel niemand het succes had kunnen voorzien, werd er direct breed ingezet op een groot assortiment van kleding die online gekocht kon worden en wat vervolgens thuis bezorgd werd. 

Op alle vlakken werd de markt veroverd, maar op een bepaald vlak ging het toch net even iets harder dan op andere vlakken. We hebben het over de heren broeken afdeling. Hier werd een zeer groot gedeelte van de markt verplaatst naar de webwinkels en de omzet steeg navenant. Uiteraard werd op alle vlakken winst gemaakt door de meeste ondernemers, de slechte webwinkels uiteraard niet meegerekend. Het effect was dat de markt overspoeld werd, eerst door de webwinkels zelf en daarna uiteraard door de klanten. Vooral de mannen bleken happig, zij hoefden de stad niet meer in voor heren broeken en konden online bestellen. 

Na een aantal onderzoeken bleek dat niet alleen de mannen heren broeken bestelden; veel vrouwen kozen ervoor om heren broeken online te bestellen voor hun vriend of man, zodat zij deze eens aan konden proberen en zij niet zoveel moeite hoefden te doen om de mannen mee te krijgen naar de stad.

Nu is het ook waar dat bijna alle heren broeken die je maar kunt zoeken ook te vinden zijn online, dus de vraag zou inderdaad moeten zijn waarom je nog naar een fysieke winkel zou gaan. 

Heren broeken in verschillende soorten en maten zijn makkelijk te vinden, te bestellen en ze worden nog thuis afgeleverd ook nog. Het enige wat je nog moet doen is betalen, maar zelfs dat is dankzij het internet allemaal ineens stukken eenvoudiger geworden. Dat is alweer een struikelblok minder.