Tuesday, 12 March 2013

Overhemden: de basis van elke kledingkastOverhemden zijn speciale stukken kleding. Door hun veelzijdigheid kunnen ze gebruikt worden voor zowel zakelijke als privégelegenheden. Ze worden vaak gemaakt van een dunne stof zoals bijvoorbeeld katoen of linnen. Door diezelfde veelzijdigheid zijn er ook vele variaties mogelijk. Hierbij valt te denken aan kleurgebruik, wel of niet met borstzakjes uitvoering, de kraag die op meerdere manieren vorm te geven is en meer.

Onze collectie
Onze collectie bevat enkele wereldberoemde merken. Merken die allemaal bekend staan om hun hoogwaardige kwaliteit overhemden.

Wat te denken van het merk Jacques Britt, dat bekendstaat om haar jarenlange historie in het ontwerpen en produceren van overhemden en andere mannenkleding.

Een merk dat zeker niet onder doet daarvoor is British Indigo. Bekend om haar variatie in kleur en structuur, is het de ideale kleedpartner voor elke aangelegenheid. In de collectie vindt u vele overhemden met lange of zelfs extra lange mouwen.

Andere merken die onze webshop passeren zijn John Miller en Eterna overhemden. Iets minder bekend, maar daardoor zeker niet minder goed. John Miller is een merk van Nederlandse afkomst. De basis van het bedrijf werd na de Tweede Wereldoorlog gelegd en zij weten dus wel wat van het produceren van overhemden. Luxe en kwalitatief goede overhemden strelen uw ogen en gevoel en laten u niet meer los.

Eterna-overhemden zijn stijlvol en modern. Tevens marktleider in Europa als het gaat om strijkvrije overhemden. Om hun ontwerpen zo modieus mogelijk te maken, wordt er gebruik gemaakt van Zwitserse katoenstoffen.

Tot slot heeft onze webshop een uitpuilend assortiment van andere merken als Olymp, Ledub, Seidensticker en Eno. Olymp overhemden staan bekend om hun haast fleurige uitstraling. Ledub combineert op haar beurt goede pasvormen met moderne ontwerpen. Daarnaast koopt u Seidensticker overhemden voor haar duurzaam- en betrouwbaarheid. Tot slot geeft Eno u een goed gevoel vanwege haar streven naar perfectie.