Wednesday, 6 March 2013

Transport van E-Waste: Het vervoeren van elektronische apparatenGroot publiek
Het moge duidelijk zijn dat de consument steeds meer en meer elektronische apparaten tot haar beschikking heeft. Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan smartphone’s, lcd-tv’s en tablets, maar ook aan wat ouderwetse producten als een beeldbuistelevisie of een computerscherm. Zo’n lomp ding die waarschijnlijk nog op uw zolder stof staat te happen. Ook in de moderne zakenwereld is dit het geval; vaak hebben bedrijven veel elektronisch afval en waar men niet van weet hoe men het kwijt kan raken. Dat terwijl het eigenlijk vrij simpel is.

Transportboxen voor E-Waste
 In ons assortiment hebben wij een speciale pallet box die er op gefocust is om al uw overbodige elektronische apparaten te vervoeren. De zogenaamde transportbox voor E-waste is de palletbox bij uitstek voor bijvoorbeeld recyclingbedrijven die hun organisatie bouwen op het zo effectief mogelijk verwerken van (elektronisch) afval. Zij zijn gebaat bij het zo simpel mogelijk vervoeren van afval. Wij hebben er dan ook voor gezorgd dat het hele proces gestroomlijnd kan worden aan de hand van hun processen. Onze transportboxen voor E-waste worden reeds gebruikt in onze buurlanden en onder andere ook in Engeland en Frankrijk.

Duurzaamheid
Door het stevige karakter van de palletbox is deze gebouwd om tegen een stootje te kunnen. Het is dan ook zelf een recyclingproduct bij uitstek. De palletbox is erg duurzaam en past daardoor uitstekend in de recyclingindustrie. Hij gaat vele productieprocessen mee, en met een levensverwachting van meer dan 15 jaar hoeft u niet bang te zijn dat u uw kostbare tijd, energie en geld steekt in een kwalitatief teleurstellend product.

Sparen van krachten
De constructie van onze palletbox maakt het mogelijk om de palletbox eenvoudig te kantelen. Dit zorgt ervoor dat werknemers niet meer handmatig moeite hoeven te doen om kapotte elektronische producten in de box te plaatsen.