Thursday, 18 April 2013

Onze klanten: bedrijven die u al zijn voorgegaanZoals bekend is Mp Packaging erg goed vertegenwoordigd, ook buiten de eigen landsgrenzen. Wij genieten dan ook internationale bekendheid wegens onze voortreffelijke  pallets. Dit succes is natuurlijk niet zo maar ontstaan; hier hebben wij lang voor moeten werken. In dit lange proces naar bekendheid, zijn er enkele bedrijven die altijd achter ons hebben gestaan en die ook nu nog een groot deel van onze klandizie vertegenwoordigen. Deze bedrijven zijn zelf ook erg bekend en het is erg fijn om te zien hoe onze palletboxen zo populair zijn bij succesvolle bedrijven.

Een greep uit onze klanten
Uiteraard zijn er in ons jarenlange bestaan vele bekende bedrijven geweest die gebruik hebben gemaakt van onze palletboxen. Voorbeelden daarvan zijn Philips en Toshiba. Deze bedrijven tonen maar weer eens aan dat een pallet ook geschikt kan zijn voor elektronische apparaten. De pallets werden bij hen onder andere gebruikt voor de logistiek, maar ook voor de opslag kist elektronische goederen. Het zijn slechts twee voorbeelden van bedrijven die gebruik hebben gemaakt van de functionaliteit die MPboxen genieten.

Een ander goed voorbeeld is bijvoorbeeld Proctor & Gamble. Deze multinational is eigenaar van verschillende huishoudelijke- en verzorgingsproducten. Hierbij kunt u denken aan Oral-B en Gilette, maar ook Pampers en Wella. Allerlei bekende merken die bedacht zijn door P&G en waarbij Mpboxen een rol hebben gespeeld. 

Michelin
Een andere trotse gebruiker van onze palletboxen is Michelin. Michelin, de bekende bandenproducent, vindt onze palletboxen een ideaal opslag- en vervoersmiddel. Haar banden zijn natuurlijk zware en grote producten, die het best vervoerd kunnen worden in een palletbox die dat gewicht en volume aan kan. Met die gedachtegang klopte Michelin bij Mp Packaging aan. Ze waren op zoek naar de ideale oplossing en waren al een tijdje aan het zoeken. Veel bedrijven gespecialiseerd in pallets konden niet aan de hoge kwaliteitsstandaarden voldoen, maar Mp Packaging had daar wat minder moeite mee.