Thursday, 18 April 2013

Palletboxen van Mp PackagingWanneer u kiest voor een palletbox van Mp Packaging, dan weet u dat u een kwaliteitsproduct in handen zult krijgen. Onze MPboxen zijn dan ook populair vanwege een paar belangrijke eigenschappen zoals robuustheid, flexibiliteit en een zeer hoge betrouwbaarheid.

Vervoeren
Bij het vervoeren van uw producten, is het belangrijk dat dit op een zo veilig mogelijke manier gebeurt. Het vervoeren is helaas een onmisbaar proces, waar u het liefst zo min mogelijk mee te maken wil hebben. Helaas zijn er toch nog vaak bedrijven die schade moeten claimen op vervoersbedrijven, omdat zij hun werk niet goed op orde hadden doordat hun pallets van matige kwaliteit waren.

Robuust- en betrouwbaarheid
Met de MPbox van Mp Packaging heeft u een robuust, betrouwbaar vervoersmiddel in handen. Zij worden gemaakt van de beste kwaliteiten en komen van eigen bodem. Internationaal staan de pallets van Mp Packaging bekend als de beste die je kunt vinden. De palletboxen hebben vele toepassingen; zo kunnen ze gebruikt worden voor de opslag van uw goederen, maar kunt u uw goederen er ook mee vervoeren. Gezien de kwaliteiten is het dan ook niet gek dat Mp Packaging een van de beste bedrijven ter wereld is op het gebied van palletboxen.

Andere kwaliteit: laag eigengewicht
Niets is vervelender dan het hebben van een zware, onhandige pallet waarbij je al meer gewicht kwijt bent aan de pallet zelf, dan aan datgene wat je wilt vervoeren. Dit zal met de palletboxen van Mp Packaging zelden voorkomen. Onze pallets hebben zo’n laag eigengewicht, dat u geen rekening hoeft te houden met te zware vervoerseenheden. De pallet boxen van Mp Packaging zijn gemaakt van de lichtste houtsoorten die men op de markt kan vinden, bij elkaar gehouden door lichtgewicht metalen constructies die hun rol als tussenpool goed begrijpen. Dit alles maken de palletboxen van Mp Packaging tot een ideale steun en toeverlaat.